image

De kwaliteiten

01 — Best of both worlds

Het leven wordt mooier als je wat contrast toevoegt. Dat is precies wat het wonen in EVE zo aangenaam maakt. Of je nu op zoek bent naar reuring of rust, stad of natuur, alleen of samen; jij kiest hier iedere dag je eigen weg.

The best of both worlds

The best of both worlds Voor het één hoef je het ander niet te laten: een boekje lezen op je veranda, maar ook samen een boshut bouwen voor de buurtkinderen. Een vogelconcert, én dat leuke festival. Lekker uitwaaien op het strand, en bramen plukken uit de struiken... Wat ga jij allemaal doen vandaag?

Foto

02 — Geluk

Waar word
je echt gelukkig van?

Geluk schuilt in kleine dingen: in de natuur, in rust, dankbaarheid, vriendschap en liefde. Uit onderzoek blijkt dat vooral verbondenheid, successen en een goede gezondheid de ingrediënten zijn voor hebben van een gelukkig leven. EVE biedt een mooi fundament om je leven op deze vlakken te verrijken. Hier breng je waardevolle tijd door met vrienden, familie en gelijkgestemden. EVE daagt je uit tot persoonlijke overwinningen, creativiteit en vindingrijkheid. De omgeving biedt steeds weer nieuwe inspiratie om beter voor jezelf en de wereld te zorgen. Hier haal jij het beste uit het leven!

Foto
Foto

03 — Rijker leven

Rijker leven

Het unieke aan EVE is de gedachte erachter die helemaal klopt. Jij kiest hier waar je zin in hebt. Kruip in je cocon of vlieg er eens uit. Doe iets voor jezelf of je gezin of juist samen met je buren of de hele buurt. En weet je wat zo mooi is: een rijker leven gaat hand in hand met een duurzamere levensstijl. Je deelt waar het kan en krijgt er zoveel voor terug. Dit is waarom je kiest voor wonen in EVE!

Foto

04 — Interesse

Ervaar de oerkracht van de natuur

Zie jij jezelf al wonen in zo’n heerlijke bosvilla? Je hebt de kans om de details verder met ons uit te denken. Samen met jou en onze partners realiseert Blauwhoed aansprekende en vernieuwende woonomgevingen die toegerust zijn op de toekomst. Het resultaat: maatwerk waar iedereen blij van wordt. Heb je zin om mee te denken? Vul dan het interesseformulier in.

Ik heb interesse

Choose your
own path